Team

The Team

Bag udviklingen af Terminalerne står organisationen TALL GROUP. En organisation der skaber produkter og forretningsudvikling med primært fokus på oplevelsesøkonomi. TALL GROUP er et kraftcenter for erfaring, kreativitet og innovation – en unik virksomhedsstruktur drevet af unikke mennesker der alle er forgangsmænd på deres felt.

TALL GROUP har deltaget aktivt helt fra den spæde begyndelse – fra idé til opførsel. TAP1 er en virksomhed i TALL GROUP og teamet bag TAP1 vil stå for driften af Terminalerne. Teamet, der bringer et velrennomeret hold med sig, har over 15 års erfaring indenfor eventproduktion.

TAP1 er en erfaren og driftsikker organisation og deres klare force i udviklingen af Terminalerne er organisationens bagkatalog, hvor især transformationen af Carlsberg Byen på Vesterbro står som et glimrende eksempel på en succesfuld byudviklingsproces, igangsat af TAP1s arbejde med ombygningen af en gammel Tappehal til et succesfuldt og økonomisk bæredygtigt venue.

Terminalerne er en videreudvikling af TAP1s engagement i det københavnske byliv, og projektet er et innovativt bud på udvikling af fremtidens byrum. Ved at integrere fremadsynet arkitektur med havnemiljøets rustikke og maritime udtryk, er det en klar ambition at skabe et venue, der kan udvikle byrummet og gøre fremtidens Nordhavn til et aktiv for hovedstaden.

Terminalerne skal bidrage til at udvikle byrummet og give det selvstændig identitet, i takt med at området omkring Københavns Nordhavn udvikler sig fra industri til mangfoldigt boligområde: et område med en unik fremtoning, der på bedste vis repræsenterer hovedstaden. Terminalerne skal integreres som en ny oase i byen, skabt gennem et nytænkende samarbejde på tværs af brancher, med positiv byudvikling i fokus.