TAP1

Udover den daglige drift af Terminalerne, driver folkene bag også TAP1.

Det nye TAP1 er beliggende i den tidligere spritfabrik på Amager – nærmere bestemt Raffinaderivej 10, 2300 København S. Huset gennemgår netop nu en totalrenovering, der skal dimensionere huset til en kapacitet på op til 6.500 gæster – naturligvis med respekt for historien og den oprindelige arkitektur, der kendetegner den tidligere perron bygning. Det nye TAP1  vil kunne imødekomme alt fra konferencer, udstillinger, koncerter, middage til TV-shows, møder, messer m.m.

København får et skalerbart multi venue med 2 adskilte sale, centralt beliggende kun 5 min fra Rådhuspladsen og med grøn udsigt til den fredede Kløvermark og Københavns tårne. Ud over de fysiske rammer kan TAP1 også tilbyde et imponerende grønt udendørs areal (ca. 10.000 m2) Visionen er at skabe Danmarks mest efterspurgte venue samt sikre de bedste præmisser og kompetencer for succes på alle niveauer.

Følg med her på siden samt på Facebook og Instagram.

Renovering, udviklingen og driften af TAP1 gennem de sidste 6-7 år på Vesterbro har skabt de bedste forudsætninger for at sikre et fleksibelt og succesfuldt hus på Amager.

Organisationen bag videreførelsen af TAP1 på Amager er den samme som på Vesterbro, som med over 15 års erfaring indenfor eventproduktion skal skabe et solidt grundlag for en sikker drift og skabe endnu et succesfuldt og økonomisk bæredygtigt venue.